HCB Karviná
Zápasy
ne 20.12.2015 |

Zápas Zlín - Kopřivnice

Zápasové menu
Házenkáři Zlína vybojovali druhou výhru sezóny. Před domácím publikem rozstříleli Kopřivnici rozdílem dvanácti gólů 33:21. Už první poločas byl jasně v režii Zlína, jehož kanonýři nasypali za třicet minut hry do sítě Kopřivnice hned sedmnáct branek a do druhého poločasu vstupovali domácí s osmibrankovým náskokem. Ani ve druhé půli se Kopřivnici nepodařilo vysoké manko zkorigovat. Naopak v poslední desetiminutovce zcela odpadli z herního kontaktu s domácím celkem – závěrečnou desetiminutovku prohrála Kopřivnice 8:2 a ze Zlína odjela z dvanáctibrankovou náloží.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Jiří Mičola, trenér HC Zlín: "Jsme spokojení s vítězstvím na konci kalendářního roku. Opět se nám potvrdilo, že když se stmelíme, takové soupeře, jako je Kopřivnice nebo Litovel, dokážeme porážet. Jsem strašně rád za vítězství a na tabulku se dívám už úplně jinak, i hráčům se bude jinak trénovat."

Ivo Vávra, trenér KH Kopřivnice: "Propadli jsme ve všech činostech. Za naši hru se stydím. Na plac nastoupilo sedm frajerů, kteří si mysleli, že Zlín přejedou o deset, ale na to bohužel zatím nemají."